Esimene kaamera

Nikoni tehnika foorum - mida osta, kuidas kasutada?
Vasta
Margot

Esimene kaamera

Postitus Postitas Margot »

Tahan osta elu esimest peegelkaamerat ja vajan nõu. Eesmärk on pildistada inimesi, sündmusi, koduloomi jms. Päris kõrgema taseme loodusfotograafia ja ehitiste pildistamise jms jätaks edaspidiseks. Seebikas jääb mulle lahjaks, fotograafia põhitõdedest üht-teist ikkagi välja jagan, kuid päris professionaalide kaamerat mulle vaja pole. Samas ei tahaks ka mingit sellist, mis üsna pea mulle enam midagi rohkemat pakkuda ei suuda. Ei saa sinna midagi parata, et Nikon on kuidagi kõige südamelähedasem firma. Seega tahakski saada nõu, et millist mudelit eelsitada. Kas üldse Nikonit, äkki on Canon või Pentax hoopis paremad.
Pildistan ma ju niikuinii ainult hobikorras, seega tasemel näitajatega kaameraga pole mul suurt midagi teha. Ometi tahaks sellist kaamerat, millega saaks ikkagi ilusaid ja huvitavaid ja kunstilisemaid pilte teha kui seebika või kompaktkaameraga.
Kange tahtmine on osta kas Nikon D3000 või Pentax K-x, just nende odava hinna tõttu (muidugi kui objektiiv juurde osta, siis nii odav enam pole). Samas soovitatakse ka vaadata kasutatud Nikon D40 poole. Ei teagi, mida arvata. Ehk on kellelgi kogemusi ja oskab nõu anda. Aitähh!
Kasutaja avatar
Valle
Postitusi: 97
Liitunud: 22 Mai 2008 15:17

Re: Esimene kaamera

Postitus Postitas Valle »

Margot kirjutas:Samas ei tahaks ka mingit sellist, mis üsna pea mulle enam midagi rohkemat pakkuda ei suuda.
Selle lause põhjal soovitaks hoopis Nikon D90. Loe siin foorumis teemasid. Samalaadseid teemasid on enam kui küll.
GOOGLE // Digitest.ee - Digitehnika teejuht
Vasta