Mures: d3000

Nikoni tehnika foorum - mida osta, kuidas kasutada?
Vasta
Fotosphrään

Mures: d3000

Postitus Postitas Fotosphrään »

tere..
otsisin üksõhtuNikon d3000 kohta infi ja kae mis ma leidsin: Ken Rockwell kommenteeris ja tegi review'd selle kaamera kohta. tagus selle seal nii maapõhja et hoia ja keela. See on halb ja See onhalb.. :shock:
mul oli tuju nii nullis. mõtlesin just et ostan.. nii palju olin tavakasutajatelt kuulnud ja lugenud et "olen ülirahul" ja, et "väga hea kaamera! Mulle väga meeldib"

Ken rääkis seal et kõige halvem nikoni peegelkaamera, mis on tehtud... tuju oli nullis! See pidavat eriti aeglane olema ja uduseid pilte tegema..

Ma mõtlesingi nüüd et kas keegi siit kes seda kasutab, võiks mulle sellest kaamerast natuke nagu ülevaadet anda. kas see kaamera ongi siis kohe nii halb??? kas tulevad teravad pildid? ja kui hämmastavalt aeglaselt ta neid pilte teeb siis? tahaks ikka osta nagu aga need sõnad "worst DSLR by nikon - ever!" nagu kuidagi häirivad :cry: ostab siis keegi öelda ka paar kiidusõna? mina enam ei tea..

Peaksin ostma?

Aitäh.
[/b]
ex-ex-enn

Re: Mures: d3000

Postitus Postitas ex-ex-enn »

ken on jobu, ehk viisakamalt öeldes entusiastlik amatöör.
ta on ennegi ja pidevalt vaieldavaid või lausa kummalisi seisukohti avaldanud.
viisnull

Re: Mures: d3000

Postitus Postitas viisnull »

Ken on natuke liialdanud siin kohal. Aga eks see kaamera ole väga kärbitud versioon d5000-st. Mida siin kohal soovitaksingi algajale. Ja kui rahakott on paks siis võiks vaadata D90 poole, kuna selle suureks eeliseks on mugavam ja tugevam kere ning KERESISENE autofookus mootor.
Vasta