500mm Tele Objektiiv

Fotofoorum - koht arutlemaks kõige üle mis fotograafiaga seotud.
Vasta
siim714
Postitusi: 3
Liitunud: 11 Mai 2010 16:07

500mm Tele Objektiiv

Postitus Postitas siim714 »

Tere.kuna ma asjas päris võhik siis küsiksin asjaosaliste ja tarkade inimeste nõu sellise objektiivi kohta.
Kiitke laitke ja leidke muid argumente miks osta või miks mitte.
Link. http://www.syopt.co.kr/eng/product/manu ... preset.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
tarts
Postitusi: 115
Liitunud: 18 Apr 2008 13:03
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Re: 500mm Tele Objektiiv

Postitus Postitas tarts »

Ära parem taha. See toru on juba lahtisel aval nii pime ja kui vähegi normaalse kvaliteediga pilti tahad saada (kui selle objektiiviga üldse on võimalik normaalset pilti kätte saada) siis pead ava veel kokku poole keerama. See tähendab, et mingi võimalus on statiivilt päikesepaistelise ilmaga isegi mõni pilt saada :) Lisaks on see objektiiv manuaal fookusega. Kui sellest pimedast august üldse midagi läbi näeb siis fokusseerimine on üks rist ja viletsus.
Kokkuvõtteks: Ise muidugi seda isendit kasutanud pole, aga näitejate järgi võib öelda, et püütakse lollidelt raha kätte saada.
pildimees

Re: 500mm Tele Objektiiv

Postitus Postitas pildimees »

...tahta ikka võib, oleneb milleks sulle seda vaja. mul oli kord analoogiline 600tele. kuna ta oli suht lühike, sain temaga enamuse vajalikust käelt või väikese lisatoega põlvelt või seinale olulisemad asjad tehtud, aga valge ilmaga. selle toruga peab olema aega ja kannatust, tegin ka häid pilte jalgpallist, aga jälle päikeselise ilmaga. paparatsidelt nõutakse ka iga valgusega tulemust, sellega jääd siis leivata. no kui sulle selline toru kingitakse, võta vastu, midagi ikka saad tehtud.... oleneb palju sa kanda jõuad.
siim714
Postitusi: 3
Liitunud: 11 Mai 2010 16:07

Re: 500mm Tele Objektiiv

Postitus Postitas siim714 »

hinna poolest maksab asi 120 euri. Leiba sellega ei teeni pigem ikka enda lõbuks.Kui asjaga nikerdamist palju siis nagu ei näe erilist mõtet küll.Pilti tahaks ikka pilves ilmaga ja hommikuti õhtuti ka teha. Elan ise keset metsasid siis mõtlesin et järsku on asja sellisest telest. Arvasin isegi et ega sellest midagi head saada tahta ole.Aga targemate käest peab nõu ikka küsima.
ex-ex-enn

Re: 500mm Tele Objektiiv

Postitus Postitas ex-ex-enn »

analoogilisi junne saab ka eestist osta - http://www.walimex.planet.ee/page10.htm" onclick="window.open(this.href);return false; ("2 läätse 1 grupis"), aga miks sa arvad et sellised teravat pilti teevad?
siim714
Postitusi: 3
Liitunud: 11 Mai 2010 16:07

Re: 500mm Tele Objektiiv

Postitus Postitas siim714 »

ma ei arva et sellised head pilti teevad.sellepärast siin küsisingi, et mida teie kui targad arvate asjast.
Vasta