pildid ülesse

Fotofoorum - koht arutlemaks kõige üle mis fotograafiaga seotud.
Vasta
Külaline

pildid ülesse

Postitus Postitas Külaline »

olen palju pilte klõpsinud ,mõtlesin nüüd et paneks pildid ülesse ,milline oleks kõige parem koht kus neid avalikult näidata kuna olen algaja ja õpin veel siis ma tahaks ,et mu pilte ka hinnatakse just nende poolt kes on kogenumad sellel alal.Ja näiteks õpetaks mida olen valesti teinud või mida muuta ,kuidas oleks pidanud kaamerat õieti sättima jne.Kas teha oma blogi kus oleks seda kõige parem teha.Jagage kus on teie pildid üleval
FotoKiiks
Postitusi: 79
Liitunud: 04 Veebr 2010 21:59

Re: pildid ülesse

Postitus Postitas FotoKiiks »

http://www.blogger.com/create-blog.g?hca=true siin üks kõige mugavaimaid Blogi moode .Kui abi vajad soos E-mail on : rogpilt@gmail.com
külaline

Re: pildid ülesse

Postitus Postitas külaline »

Mina soovitaks ka sama, väga lihtne ja mugav.
Retsiprookne
Postitusi: 77
Liitunud: 03 Jaan 2010 02:34

Re: pildid ülesse

Postitus Postitas Retsiprookne »

Vaevalt küll, et keegi Bloggeris su piltide peale üldse satub, rääkimata siis nende vaatamisest või kommenteerimisest. Fotokala ja Looduspilt on head kohad, aga sinna on keeruline pilte üles saada. Mugavaim keskkond piltide näitamiseks on minu arvates Flickr, aga sealt mingeid vähegi negatiivseid kommentaare küll oodata pole mõtet.
ex-ex-enn

Re: pildid ülesse

Postitus Postitas ex-ex-enn »

"Fotokala ja Looduspilt on head kohad, aga sinna on keeruline pilte üles saada."

ma ei oma volitusi looduspilt.ee eest rääkida, aga head pildid jõuavad vabalt fotokala.ee lehele ülesse.
Kasutaja avatar
Snäp
Postitusi: 96
Liitunud: 17 Juun 2010 14:06
Kontakt:

Re: pildid ülesse

Postitus Postitas Snäp »

http://www.snap.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;

Snäp on uus pildikeskkond, kus saad mugavalt hoida oma fotomaterjali. Meie eesmärgiks on pakkuda parimat teenust ja lihtsat ning mugavat lähenemist.

Igal kasutajal on Snapis oma fotode hoidmiseks 2gb ruumi, kus saad hoida kõiki oma .jpg formaadis fotosid. Snapis saad hoida nii suuri kui väikseid pilte, foto suurusel piirangut ei ole, samuti saad otsustada, kas teised kasutajad su suuri pilte näevad või mitte. Saad ka pilte jagada vaid oma sõpradega (parooliga album) või jagada kõigiga, samuti on loomulikult olemas privaatalbumid, kus saad hoida fotosid, mida teistega jagada ei soovi.

Snap.ee on mugavalt liidestatud ka fotolaboriga, mis võimaldab sul kiirelt ja kvaliteetselt oma piltidest paberfotod trükkida. Samuti on põnevad võimalused oma fotodega e-kaarte saata või fotode asukohad maailma kaardil ära märkida, et kõik su sõbrad teaksid, kus sa käinud oled, või kus mõni põnev koht asub.

Ära unusta ka oma sõpru, kutsu nad Snäppi, siin saate ühekoos pilte nautida või lihtsalt teineteisega suhelda ning loomulikult fotosid hinnata ja kommenteerida.

Head alustamist ja katsetamist, loodame, et leiad kõik võimalused pärast väikest avastusretke üles ja http://www.snap.ee" onclick="window.open(this.href);return false; on varsti sinu fotode uus kodu.
-----------------------
http://www.snap.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
Tiina

Re: pildid ülesse

Postitus Postitas Tiina »

http://www.fak.ee, saada pildid aadressile konkurss@fak.ee
Kasutaja avatar
Leegimees
Postitusi: 94
Liitunud: 09 Mai 2009 12:11
Kontakt:

Re: pildid ülesse

Postitus Postitas Leegimees »

Proovi siin http://jpg.ee/ kui sind rohkem kriitika huvitab ja enesearendamise suund. Kui aga on vaja suur kogus pilte jalust ära panna, siis neid kohti on vist terve nett täis.

Looduspilt on rohkem suunatud siiski heade looduspiltide keskonnale ja olen ennast sinna pidevalt üllatuspilte vaatama unustanud.
Kala-s on valdkondi palju ja seal on kõige jaoks koht, kuid mitte päris algajale.
jpg-s saab algaja ka filtrist läbi, kui päris süldipilte ei riputa. Kriitikat ja muud juttu käib ka läbi.
Riputa ilusamad pildid siia http://WWW.JPG.EE
Hanked ja kodulehed http://WWW.JOINCOM.EE
Külaline

Re: pildid ülesse

Postitus Postitas Külaline »

tänud ,mulle hakkas kohe meeldima see leht jpg.ee,sirvisin seal ringi ja otsustasin selle kasuks,aga kas teil tuleviku plaanis ka algajaid õpetada ja kokkusaamisi teha,oleks igati meeldiv ja kindlasti lööks kampa.Ma täitsa roheline alles ja õpihimu on suur.Nüüd lehest kus kohast ma saaks oma parooli muuta ,see teie antud parool on keeruline ja unustasin mudugi kohe ära,saadeti uus parool meilile kuid ma ei tea viskab errori ette ja ma ei saagi lehele.
Kasutaja avatar
Leegimees
Postitusi: 94
Liitunud: 09 Mai 2009 12:11
Kontakt:

Re: pildid ülesse

Postitus Postitas Leegimees »

Kui lehel registreerid siis reeglitest leitud parool on rohkem robotite tõrjeks. Mailile tuleb aktiveerimise link ja peale selle klikkimist saad oma enda registreeritud parooli ja kasutajanimega sisse logida.
Proovi veel.

Üritusi toimub ikka ja usun et suvel tuleb paar-kolm veel.
Riputa ilusamad pildid siia http://WWW.JPG.EE
Hanked ja kodulehed http://WWW.JOINCOM.EE
Tartlane

Re: pildid ülesse

Postitus Postitas Tartlane »

http://www.fotki.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Vasta