Foto retušeerimine

Fotofoorum - koht arutlemaks kõige üle mis fotograafiaga seotud.
Vasta
ansu

Foto retušeerimine

Postitus Postitas ansu »

Tere!

Kuna siin on kõik targad ja andekad fotograafid koos, siis on mul teile selline võib-olla natuke nõme küsimus, kuid siiski küsimus, mis mind tükk aega vaevanud on. Nimelt ei ole ma suutnud välja mõelda, kas alljärgnevate piltide puhul on kasutatud mingeid kindlaid pildistamisvõtteid ja filtreid või on need hoopiski näiteks Photoshopis retušeeritud... kui nii, siis kas keegi oskaks mingi vihje öelda, kuidas sellist lõpptulemust saavutada või kas kuskil Interneti avarustes liigub selle kohta õpetusi? (Ise olen otsinud, kuid satun vaid lehtedele, kus fototöötluse all mõeldakse vaid labaseid töötlusi (nt leekide lisamine või blurrimine jms). Tahaksin ka retušeerimise alal natuke edasi areneda ja kõrgemale tasemele astuda. Loodan, et keegi ei pahanda sellise küsimuse pärast ning on nõus mulle veidi asju seletama :)

http://fc07.deviantart.net/fs47/f/2009/ ... ojonel.jpg

http://fc00.deviantart.net/fs40/i/2009/ ... muszka.jpg

http://fc03.deviantart.net/fs51/f/2009/ ... rankee.jpg

http://fc08.deviantart.net/fs37/i/2008/ ... arakoc.jpg

Aitäh! ;)
Retsiprookne
Postitusi: 77
Liitunud: 03 Jaan 2010 02:34

Re: Foto retušeerimine

Postitus Postitas Retsiprookne »

Ise kasutan Photoshopis sellist funktsiooni nagu "Variantions" (Image > Adjustments > Variations...). Ei tea, kas seda silmas pead, aga minu arvates annab sarnase tulemuse nagu antud piltidel.
German
Postitusi: 451
Liitunud: 05 Apr 2009 15:48
Asukoht: Tartu

Re: Foto retušeerimine

Postitus Postitas German »

Tegu võib olla photoshop actions'itega: http://browse.deviantart.com/?qh=&secti ... op+actions" onclick="window.open(this.href);return false;
Vasta