Otsin .

Olympuse tehnika foorum - mida osta, kuidas kasutada?
Vasta
jou

Otsin .

Postitus Postitas jou »

Oskaks keegi äkki soovitada head olympuse profifotokat või digifotokat , flower ( makro ) efekt võiks hea olla ja säristustase ka .
Aga võiks jääda umbes 6000 krooni piiri . :D
On kellegil kogemusi ?
throt

Re: Otsin .

Postitus Postitas throt »

Peegliga pole seda "flower" nuppu. On vastavad objektiivid a avaarvuga mängimine, aga ainuiksi see objektiiv läheb sinu hinnaskaalast välja. Muidugi on võimalik ka 40-150 kit toruga midagi sellist saavutada ja jääb isegi sinu soovitud hinnaklassi.
Kompaktidest ei oska sõna võtta, kuid rahvas räägib, et nende pildikvaliteet jääb konkurentide omale veidi alla.
throt

Re: Otsin .

Postitus Postitas throt »

Ah jah, hommikul unustasin mainida, et profikaamerast jääb su eelarves mitukümmendtuhat puudu. Võimalik saada siiski tavakasutaja peegleid ainult.
Retsiprookne
Postitusi: 77
Liitunud: 03 Jaan 2010 02:34

Re: Otsin .

Postitus Postitas Retsiprookne »

Tegelikult on tõesti nii, et "profifotokate" hinnad algavad kümnetest tuhandest, samas digifotokas võib maksta tuhat või ka mitusada tuhat krooni. Eeldan, et pidasid silmas siiski kompakt- ja peegelkaamerat. Selle raha eest võid saada mõne kompakti, millel on makrovõte või sis hoopis peegelkaamera, millele tuleb spetsiaalne makroobjektiiv juurde osta. On ka vahepeale variant "supersuumide" näol, mis võimaldavad makrovõtet ja ise säritust määrata, lisaks on neil veel paarikümnekordne suurendus. Kui hinnaklass on aga 6000, siis soovitan mõnda kasutatud digi-peegelkaamerat ja lisaks makroobjektiivi. Samas selle variandi puhul pole Olympus ilmselt kõige mõistlikum valik, kuna nii odavat makrobjektiivi Olympusele minuteada polegi.
Vasta