D90 algajale

Nikoni tehnika foorum - mida osta, kuidas kasutada?
Vasta
lambb

D90 algajale

Postitus Postitas lambb »

olen digipeeglite maailmas küll algaja, kuid oma kompaktkaameraga olen siiski pilte palju teinud ja üht-teist ava väärtustest jms tean. tahaks nüüd peeglit osta ja mõtlesin siin, et kas ostan alustuseks odava D3000, või koguks raha ja ostaks hoopid D90, mis küll pole otseselt algajatele mõeldud. Tahaks siinolijate arvamust kuulda, et kas D90 võib liiga keeruliseks osutuda ja kui lõpuks kaamera päris selgeks saan, on see vanaks jäänud? Või oleks see siiski kasulik ost?
Niko

Re: D90 algajale

Postitus Postitas Niko »

osta D90 ja mine kursusele. Saad oma kaameraga kiiremini sinapeale.
throt

Re: D90 algajale

Postitus Postitas throt »

isiklikult arvan, et kui sa oma piltidega raha teenima ei hakka, siis unusta ära selline asi nagu kaamera vananemine (a võibolla asi minus, sest ise kasutan 7a vana aparaati, mille nime ma ei julge nimetada sest paljud ei pea seda üldse fotokõlbulikuks - a ise olen rahul). inimene pidi kõigega harjuma, küll sa ka selle aparaadiga harjud (emma kummaga siis). Mine aga poodi ja hoia mõlemat veidi aega käes, või veelparem äkki on mõnel sõbral selline aparaat ja saad päevakese sellega ringi jalutada. algajale on vahe ca 10% mõõtmetes ja 25% kaalus.
ära kaamerat karda ega ta ei hammusta ja usu, kui sa pole varem digipeegliga müranud, siis on nii algaja kui a edasijõudnu kaamera ühtmoodi keeruline, sest tööpõhimõte on neil mõlemal üks.
Vasta