Pentax K-r

Pentaxi tehnika foorum - mida osta, kuidas kasutada?
Vasta
Kasutaja avatar
Lauri Veerde
Postitusi: 206
Liitunud: 22 Apr 2008 10:56
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Pentax K-r

Postitus Postitas Lauri Veerde »

peegelkaamera-pentax-K-r-avang.jpg
Pentax esitleb täna uut peegelkaamerat nimega K-r. See võtab oma koha sisse populaarse Pentax K-x ning Pentaxi lipulaeva K-7 vahel.
K-r erinebteistest algtaseme digipeeglitest kahesüsteemse toitevõimaluse, sellises klassis ennenägematu 6 kaadrit sekundis sarivõtte ja infrapunaliidese poolest. kahesüsteemne toitevõimalus tähendab, et kaamera on võimeline töötama nii spetsiaalakuga kui ka AA suuruses akude/patareidega.
K-x kaameraga võrreldes on K-r olulisemateks edasiarendusteks uus 12,4 MP CMOS sensor, mille valgusjõulisusest annab aimu ülikõrge ISO-seadistusvõimalus kuni 25600, punaselt vilkuvad teravustamispunktid optilises pildiotsijas ning suurepärane LCD-ekraan.

http://blog.photopoint.ee/pentaxi-uus-p ... tareidega/" onclick="window.open(this.href);return false;
I would never die for my beliefs because I might be wrong.
- Bertnard Russell
Nelli

Re: Pentax K-r

Postitus Postitas Nelli »

Tere.
Pentax K-r on mulle silma jäänud küll ja kõik mida tema kohta lugenud olen on samuti ainult hea , hea ja hea. Kahjuks olen ise alles üsna algaja (tõsi, kiire õppimisvõimega algaja). Tahaksin teada, kas ta minusugusele sobib ja samuti oleks väga tore, kui keegi, kes on K -r´i omanik tuleks ja ütleks, et: "on tõesti väärt kaamera" Nii igaksjuhuks..... :roll: Veel huvitab mind see, kuidas hinnatakse seda kaamerat oma hinnaklassis võrreldes teiste tootjate omadega. Äkki keegi ulatab abikäe?
rRnt
Postitusi: 52
Liitunud: 19 Dets 2009 22:53
Kontakt:

Re: Pentax K-r

Postitus Postitas rRnt »

Enda esimeseks peegelkaameraks on K-x, mis on algajale väga hea - avastamisruumi on küllaga. K-r on võimalustelt ja omadustelt parem, kuid mitte nii hea, et K-x selle vastu välja vahetada. Uut kaamerat ostes valiks aga praegu kindlasti K-r'i, kuid ajal mil omale kaamerat valisin polnud K-r'i veel olemas. Hinnatasemelt on Pentaxi kaamerad üldjuhul tunduvalt odavamad kui samade võimalustega Canoni/Nikoni kaamerad.
Malle

Re: Pentax K-r

Postitus Postitas Malle »

Olen Kr-i omanik ja arvan, et niipea ma uut kaamerat ei vaata. Olen sellega igati rahul ja objektiive on samuti saada. Eelmine kaamera oli samuti Pentaxilt. Ju siis on väärt kraam, et teiste brändide poole ei vaadanud eriti- uurisin küll aga valik ikka Kr. Seega ma soovitan küll :D
Malle

Re: Pentax K-r

Postitus Postitas Malle »

Ja veel... Kaameras saab kasutada ka AA patareisid või akusid. Kaasas on ka eestikeelne kasutusjuhend A6 mõõdus(1/4 A4 suurusest) hea kotis kaasa võtta ja tarkust ammutada. Seda luksust on vähestel :D
Nelli

Re: Pentax K-r

Postitus Postitas Nelli »

Nagu Naksti, olen mina ka nüüd K-r´i vägagi õnnelik omanik. Ja väga rahul kahtlemata :) !
rRnt
Postitusi: 52
Liitunud: 19 Dets 2009 22:53
Kontakt:

Re: Pentax K-r

Postitus Postitas rRnt »

Tore, head pildistamist ;)
Vasta