otsin abi

Pentaxi tehnika foorum - mida osta, kuidas kasutada?
Vasta
tainapea

otsin abi

Postitus Postitas tainapea »

tere otsin abistajat kes aitaks kaamera k200d menüü selgeks teha mis on mis ja millal seda kasutada menüüs on igasuguseid erinevaid varjante kuidas neid õieti siis seadistada mitte ei saa aru.Kasutusjhendist ei ole mulle eriti abi olnud,teooria minu jaoks raske nägemismälu parem.tänud kes on nõus aitama ,võib kokku saada või siis meili teel ka suhelda.
rRnt
Postitusi: 52
Liitunud: 19 Dets 2009 22:53
Kontakt:

Re: otsin abi

Postitus Postitas rRnt »

Kuivast teooriaõppest on vähe kasu, selgemaks saab asja kindlasti ise kaamera kätte võttes ning menüüsid uurides, ajapikku tekivadki siis juba mälust ja kogemustest tingitud teadmised mida mingi funktsioon muudab. Manuali läheb pigem vaja alguses, siis kui ei tea mis tegelikult mõne funktsiooni/seade nime all peitub. Mööda külgi ei jookse maha ka fotograafia põhitõdede selgekstegemine, nendest on kaamera seadistamise oskuste juures suurt abi. http://fotokala.ee/fiki/index.php/Algajale" onclick="window.open(this.href);return false; - siit leiab algatuseks vast piisavalt infot, ülejäänu hakkab pärastpoole ise tulema.
tarts
Postitusi: 115
Liitunud: 18 Apr 2008 13:03
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Re: otsin abi

Postitus Postitas tarts »

Et kaamera menüü sulle laht seletada, peaks siia kirjutama sama pika jutu nagu seda kaamera manualis on. Alusta kõigepealt fotograafia põhitõdede selgeks tegemisega enese jaoks, siis saad aru et mingit ulme kosmost selles asjas ei ole. Eespool viidatud link on abiks.
Vasta