50D maksimum ISO

Canoni tehnika foorum - mida osta, kuidas kasutada?
Vasta
Nelladella

50D maksimum ISO

Postitus Postitas Nelladella »

Tere!
Loen mitmest kohast, et EOS50D maksimum ISO on 12800. Aga minu 50D'l on 3200.. Kas oskab keegi kommenteerida, mismoodi see võimalik saab olla??
ex-ex-enn

Re: 50D maksimum ISO

Postitus Postitas ex-ex-enn »

tüüpiliselt tuleb kaameral need über-isod menüüst ise lubada. et nagu teadlik valik või nii, pärast pole kaameratootjat süüdistada viletsas pildis.
Külaline

Re: 50D maksimum ISO

Postitus Postitas Külaline »

Tänu! Lähen ostima :-)

Aga üks küsimus tuli mul sellega seoses veel: kas mingi aja tagant tasub kaamerale teha softi uuendust? Ja kust ma võiksin 50D uuendusi leida..? No ja ma siis juba küsin, et kuidas seda tehakse ka :-)
German
Postitusi: 451
Liitunud: 05 Apr 2009 15:48
Asukoht: Tartu

Re: 50D maksimum ISO

Postitus Postitas German »

Tarkvara tuleb uuendada siis, kui see on vananenud ehk uus versioon on välja lastud. Uuendusi leiab Canoni ametlikult lehelt, kuid näiteks Photopointi Blogi kajastab suurimate tootjate kaamerate tarkvarauuendusi, väga mugav. Reeglina käib uuendus nii, et uuendusfail laetakse värskelt vormindatud mälukaardile ja kaamera menüüst aktiveeritakse uuendusprotsess, mõnel juhul (ka 50D korral) tuleb kinnitada toimingud kaameraga kaasas olevas arvutiprogrammis. Lihtsa päringu tulemusena saadud nullist lõpuni õpetus, kuidas kõike seda Sinu kaameral teha. Edu!
Külaline

Re: 50D maksimum ISO

Postitus Postitas Külaline »

Suur aitäh põhjaliku vastuse eest!
Vasta