2 head toru

Canoni tehnika foorum - mida osta, kuidas kasutada?
Vasta
Krooks

2 head toru

Postitus Postitas Krooks »

Canon EF 24-70mm F2.8 L USM
Canon EF 24-105mm F4.0 L IS USM
on mõlemad väärt objektiivid, keegi ilmselt vastu vaidlema ei hakka.
Jagage kogemust, kumba neist eelistada, sest mõlemat ei jaksa osta ja pole mõtet ka. Plaanis on põhiliselt pildistada üritusi nii sees kui väljas ja natuke looduses ka ringi kapata ning reisida. (Kere on hetkel 40D, kuid unistustes asendaks selle hiljem 5D Mark II-ga.) Põhieelis on esimese suurem valgusjõud ja teise suurem ulatus ning IS. Teine on odavam ka. Käes pole kumbagi saanud hoida. Kas nad joonistavad mõlemad ühtemoodi hästi? Kuidas profid teemat kommenteerivad??? Andke soovitusi.
canonfan

Re: 2 head toru

Postitus Postitas canonfan »

Ma ei ole proff aga Canon EF 24-105mm F4.0 L IS USM olen käes hoidnud ja see on mul igapäevane objektiiv fotoka ees. VÄGA HEA! kiire, selge...siseruumis kasutan välku lisaks, isegi makrot saad teha.
Krooks

Re: 2 head toru

Postitus Postitas Krooks »

Tundub, et profid on suvepuhkusele ära läinud.
German
Postitusi: 451
Liitunud: 05 Apr 2009 15:48
Asukoht: Tartu

Re: 2 head toru

Postitus Postitas German »

"Profid" ei puhka, vaid teevad aasta läbi pilte ja väga vähestel fotograafiaga leiba teenivatel inimestel on aega ja viitsimist foorumites kolada. Seda enam, et valgusest tulvil aastaajal käiakse ka rohkem väljas pildistamas ;)
ex-ex-enn

Re: 2 head toru

Postitus Postitas ex-ex-enn »

siin foorumis ei käi "profid" ka sombuste ilmadega, rohkem kipub siin harrastaja harrastajale veebisloetut ümber jutustama.
Vasta