äikese pildiamine öösel.

Fotofoorum - koht arutlemaks kõige üle mis fotograafiaga seotud.
Vasta
underdeath21
Postitusi: 1
Liitunud: 05 Aug 2011 22:31

äikese pildiamine öösel.

Postitus Postitas underdeath21 »

äikese pildiamine öösel.

kas keegi oskab aidata millise firma tehnikat ja mida ma peaks kasutama heade piltide saamiseks.ja kas on olemas migiseid abi vahenteid et äike ära mind ei tapaks.
MikkOtsar
Postitusi: 43
Liitunud: 11 Juun 2010 14:58

Re: äikese pildiamine öösel.

Postitus Postitas MikkOtsar »

distantspäästik
Pentax k-x
Huvituja
Postitusi: 222
Liitunud: 16 Veebr 2011 21:42

Re: äikese pildiamine öösel.

Postitus Postitas Huvituja »

statiiv ja distatntspäästik samjti tasub ettvaatlik olla et kaamerasse vett ei satu kui on odavama klassi kaamera pole mõtet paduvihma all ilma kaamrat katamata tuiata. kaamera lihtsalt kärssab sisse.
throt

Re: äikese pildiamine öösel.

Postitus Postitas throt »

egas äike nüüd nii jube kaak ole, et igaüht, kes teda pildistab kohe mättase hakkab lööma. pigem on suuremaks mureks ikka tugev vihm, mis kaamerat ja tervist rikub, ning õige hetke tabamine ilma pilti ülevalgustamata. ehk siis viimasest johtuvalt tekitas õlu väga hea mõtte - nimelt "time-lapse"
aga muidu, äiksega ei soovitata puude all ja tuuletõmbuses väga olla
SiimP

Re: äikese pildiamine öösel.

Postitus Postitas SiimP »

Kui öösel on kottpime, siis keera ava kinni ja säriajaks pane alates 30 sek-i kuni 10 minutit, midagi ikka peale jääb, ja kui hästi läheb siis mitu välku ühte kaadrisse. Aga kui päris kottpime pole, siis samamoodi, ainult, et kui välku ei löö, aseta mingi tumedam ese objektiivi ette, kui välku lööb siis võta ruttu eest ära. Esimese korraga ei pruugi välja tulla, aga õneks praegu on üle päeva äiksevõimalus. Head katsetamist.
Vasta