Milline toru on parem ?

Canoni tehnika foorum - mida osta, kuidas kasutada?
Vasta
juku

Milline toru on parem ?

Postitus Postitas juku »

Kumba valida Tamron AF 70-300mm F4,0-5,6 DI VC USD objektiiv Canonile või Sigma AF 70-300mm F4-5,6 DG OS objektiiv tamronit olen proovinud! aga sooviks nõuandeid ! Endale meeldib teha pilte liikuvatest objektitest kaugelt!?? ette tänades endal hetkel kitt obje ja kaameraks canon 550d
Kalotüüp
Postitusi: 32
Liitunud: 22 Aug 2011 00:55

Re: Milline toru on parem ?

Postitus Postitas Kalotüüp »

Ega neil praktiliselt mingit vahet pole. Usun, et peamine erinevus on hinnas ja välimuses. Tamronit hinnatakse üldiselt rohkem. Kaugeid asju saab sellega pildistada küll, aga kiirelt liikuvaid objekte vist ainult päikese käes.
ex-ex-enn

Re: Milline toru on parem ?

Postitus Postitas ex-ex-enn »

ilma apo-ta sigma on kõige viletsam nende odavate 70-300 rahvatelede hulgas. apo-ga sigma oli veidi viletsam vanast tamronist ja uus tamron teeb kõigile ära, mõnedel andmetel ka canoni ja nikoni analoogidele.
Albert

Re: Milline toru on parem ?

Postitus Postitas Albert »

mul omal on canoni 70-300 IS USM ja sõber andis mulle proovida nädala seda uut 70-300 Tamroni. No ei ütleks, et tamron parem oleks. Nurgad on tamronil udusemad ja minumeelest fookuskiirus ka aeglasem, eriti hämaras. Stabikas töötab mõlemal hästi. See minu arvamus selle isendi kohta. Tamron ikkagi odavam ka. Kereks 550D.
juku

Re: Milline toru on parem ?

Postitus Postitas juku »

osad räägivad et tamron kehvem sigmast ! sigmal teravamad pildid ja midagi sarnast
Vasta