Fotokonkurss Moekuulutajal

Info käimasolevatest fotokonkurssidest Eestis ja mujal.
Vasta
Tartu Kaubamaja

Fotokonkurss Moekuulutajal

Postitus Postitas Tartu Kaubamaja »

9.- 10.märtsil on oodatud Tartu Kaubamajja pildistama kõik, keda huvitab fotograafia ja mood. Kahe päeva vältel on võimalik pildistada modelle, moeetendusi, etteasteid, üritusi, pealtvaatajaid ning kogu põnevat karuselli, mis keerleb kevadise Moekuulutaja ümber.
Konkursil võivad osaleda kõik olenemata nende senisest kogemusest või taustast. Moekuulutaja 2012 ametlik fotograaf Oliver Moosuse sõnul on üritus äärmiselt tempokas, põnev ja vaatemänguline, seega ei tohiks pildimaterjali leidmisega probleeme tulla – pigem on ehk keeruline otsustada, et millest pilti teha. „Ootame, et pildis peegelduks fotograafi oskus näha midagi, mida keegi teine ei näe ja oskus tabada huvitav hetk ning otse loomulikult otsime pilti, mis kannaks edasi Moekuulutajal valitsevat emotsiooni,“ ütles Moosus.

Kõik konkursil osalejad peavad hiljemalt 18.märtsiks oma parima pildi üles laadima Tartu Kaubamaja Facebook’i lehele ning märkima fotol (tag) Tartu Kaubamaja. Pilte hindab auväärt žürii, kelle koosseisu kuulub Oliver Moosus (Moekuulutaja kevad 2012 fotograaf), Jana Solom (fotograaf), Piret Vapajeva (Moekuulutaja kevad 2012 stilist) ja Evelyn Mikomägi (Living Models). Žürii valib välja 5 ilusamat pilti 25.märtsiks ning parimad fotod lähevad Tartu Kaubamaja Facebook’i lehele hääletusele, kus valib võitja välja juba rahvas. Konkursi võitja saab valida kahe erineva Tamroni objektiivi vahel, mille on välja pannud Photopoint.

Konkursil osalemiseks on vajalik eelregistreerimine, mida saab teha aadressil tartu.kaubamaja@kaubamaja.ee kuni 9.märts 15.00.

Moekuulutaja on Tartu ning Lõuna-Eesti suurim moeüritus, mis toimub sel aastal juba seitsmendat korda. Moekuulutaja korraldaja on Tartu Kaubamaja, lavastaja Jana Pulk, stilistideks on Piret Vapajeva ja 2012.aasta Kuldnõela nominent Antonio, üritust juhib Tanel Saar ning Elektra, kes on ühtlasi ka ürituse DJ. Moekuulutajal astub üles „Eesti otsib superstaari 2011“ võitja Liis Lemsalu ning moenippe jagab videotervituse vahendusel Urmas Väljaots otse Pariisist.

Tartu Kaubamaja on üle 60 kauplusega Tartu ning Lõuna-Eesti juhtiv moekeskus, mis loodi 2005.aastal. Ürituse kava ning lisainformatsiooni konkurssi kohta leiate http://www.tartukaubamaja.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
Vasta