D3200 driver Windows XP'le

Nikoni tehnika foorum - mida osta, kuidas kasutada?
Rauno12

Re: D3200 driver Windows XP'le

Postitus Postitas Rauno12 »

proovisn, ühendasin D3200 usb juhtmega kolme arvuti taha. Kohe näitab mälukaardi. Ei mingit probleemi. Minu enda arvuti taga ViewNX tahab kohe pildid arvuti sikutada. Sul ikka arvutis OPsüsteem mädane.
ex-ex-enn

Re: D3200 driver Windows XP'le

Postitus Postitas ex-ex-enn »

"Kuna seda võiks ju lausa elementaarseks pidada, et kaamera ühildub arvutiga, eriti veel selle arvutiga milles kasutatakse populaarseimat op süsteemi. Mul on olnud mitmeis mitmeid kaameraid ning ühekagi pole probleeme olnud."

paraku on sellega nii ja naa. WinXP on paraku 10 aastat vana ja moodne kaamera on orienteeritud Win7/Vista jaoks, seega pole juu formaalset probleemi isegi siis kui WinXP on tegelikult jätkuvalt piisavalt hea. aga nagu ma enne märkisin, on Nikon Transfer ühilduv selle SP3.

teine asi on, et et kaamera puhul pole välise kettaseadmena ühendamise võimalust. aga jällegi ei saa seda ette heita, nagu ma jälle enne kirjutasin, ei ühendu C-brändi kaamerad samuti sedasi.

siit jõuame kolmanda küljeni, kaardilugeja kasutamine on antud olukorras suht mõistlik soovitus. aga kui sa seda ei soovi teha, pole ka kellelgi põhjust seda ette heita. proovi SP3 paigaldamist ja originaaltarkvara, tootja andmetel peab see töötama.
Vasta