Pentax optio rz10 video hakib.
Pentax optio rz10 video hakib.
Ostsin umbes nädal tagasi digika. Ja videoid teha ei saa pmt. Sest kui filmida siis lõikab vahelt sekundeid ära koguaeg. Muidu töötab korralikult, pildid on ilusad ja välimuselt ka pole aru saada, et midagi viga oleks. Kas mul on midagi kuskil seadetes paigast ära või sain katkise digika ?
Re: Pentax optio rz10 video hakib.
hakib kaameras või arvutis? mälukaart liiga aeglane pole?
palju selle lugemise-kirjutamisse kiirus on? kas oled viimati formaatinud arvutis või kaameras?
Ausaltöeldes pole mul aimugi millest sa räägid või kust ma saan seda kiirust vaadata ? Olen ainult vaadanud neid seadmeid seal digikas, et äkki on midagi muudetud vms aga ei olnud ( kõik oli täpselt samamoodi nagu piltidel )http://blog.photopoint.ee/karbist-valja ... ptio-rz10/
viisakatele kaartidele on väljendatuna kordades või kiiruseklassina peale märgitud. aga see formaatimise küsimus?
Kirjutan siia kõik mis kirjas seal peal on
Väike valge kleebis : p/n 96.81283.040 s/n 210526300381
128mb
fh0522028cH0523Pa
Made in Taiwan
rohkem pole midagi...
Väike valge kleebis : p/n 96.81283.040 s/n 210526300381
128mb
fh0522028cH0523Pa
Made in Taiwan
rohkem pole midagi...
see on mingi aeglane klikeaegne. proovi mõnda moodsamat ja kiiremat. video jaoks mahtu sellel niikuinii pole.
Issver, selliseid kaarte jagati 12 aastat tagasi. 8GB kohe poodi.
Ma ei tea, see oli kaasas kui ostsin...leidsin kodust veel ühe kaardi, proovin seda.
pood sai igivana kaardi raha eest kliendile ära sokutada, muidu oleks utiliseerima pidanud. mis poest ostsid?
Kuna see kaart mis mul enne oli teises digikas ei töödanud siis eeldasin, et siin ka ei tööta, aga töötas, seega probleem lahendatud
Aitähh teile.