Canon eos600d, pakumine Euronicsis.

Canoni tehnika foorum - mida osta, kuidas kasutada?
Vasta
Elle

Canon eos600d, pakumine Euronicsis.

Postitus Postitas Elle »

Tere,
mul selline mure,olen suhteliselt algaja pildistaja, aga klõpsida meeldib.Leidsin Euronicsist pakkumise canon eos600d-le,komplektis kaks objektiivi: EF 75-300 mm F4-5.6 DC III ja EF-S 18-55 mm F3,5-5,6 DC III. Olen kuulnud, et kuskil objektiivi peal peaks olema IS, siis on parem, kas see on tõsi? Kas see on üldse normaalne komplekt ja miks on pidevalt kuulda, et canon on hea, aga ise pildistan nikoniga? Aidake mind palun!
uska
Postitusi: 197
Liitunud: 23 Nov 2011 10:31

Re: Canon eos600d, pakumine Euronicsis.

Postitus Postitas uska »

Jah, IS-ga ehk pildistabilisaatoriga KIT objektiivid on uuemad ja paremad ning annavad kindlasti parema lõpptulemuse pildikvalteedis, eriti kehvades valgustingimustes. Mina ei soovita küll selliste odavate plastmassist objektiividega komplekti nii kallilt osta, sest varsti, kui asjast juba vähe rohkem aimu on, tuleb tahtmine paremaid objektiive osta, sest need jäävad arengus ruttu piduriks. Ja kurb on see, et neid pole siis kellegile edasi ka müüa, kuna neid ei taha keegi, sest IS-ga kit-torusid järelturg täis.
Sama raha eest saaks osta vähemalt Canon EOS 600D + 18-55 IS II + 55-250 IS II KIT komplekti või isegi midagi asjalikumat, kui vähekasutatud tehnikaga leppida.
Algtaseme kaamerad ja objektiivid on Canonil ja Nikonil suhtelisel samaväärsed, nii et vahet pole, millise brändi valid. Ei taha siin brändisõda alustada, omal kogemusi rohkem Canoni toodanguga.
Kaamera ja objektiivide valikul on ikka oluline, mida või keda pildistada soovitakse, kus ja millistes tingimustes seda teha kavatsetakse ning milleks ja kus hiljem pildifaile kasutada soovitakse, kui suuri väljatrükke plaanis teha on jne...
Viimati muutis uska, 10 Mai 2013 20:32, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Re: Canon eos600d, pakumine Euronicsis.

Postitus Postitas Külaline »

mõtekam oleks tõesti osta see 18-55mm IS-ga variant, säästad 110 EUR. Kogus veel veits raha ja siis ostad mõne teise objektiivi juurde kui tunned, et see IS hakkab ammendama. Kui ikka natukene klõpsid regulaarselt, siis tunned peatselt et IS jääb lahjaks. Rääkimata IS-ta variandist. Googeldades "EF-S 18-55 mm F3,5-5,6 DC III" on tulemuste hulk väga väike, pole isegi võetud vaevaks review-d teha.
Iseenesest jah võib olla ahvatlev saada kaks objektiivi ja katta kõik zoomivajadused standardzoomist teleni välja.

Ehk ma soovitaks ka võtta IS-ga pakkumine, klõpsida rahulikult ja siis alati saab juurde osta uue objektiivi.
Elle

Re: Canon eos600d, pakumine Euronicsis.

Postitus Postitas Elle »

Suur aitähh vastajaile, läks kohe kergemaks, et ei kiirustanud ostmisega. Olen ise ka mõelnud vähe kasutatud variantidele, kuid kardan ostuga alt minna. Kogemused puuduvad, et selgitada välja, kas kõik on ikka ok.Kas on olemas ka sellised võimalused, et kuskil saab ametlikult testida kasutatud aparaate ja objektiive?
Külaline

Re: Canon eos600d, pakumine Euronicsis.

Postitus Postitas Külaline »

Müün kanon EOS 600D uus kotis kogu komplekt 380 euri
Vasta