Digizone.ee

Fotofoorum - koht arutlemaks kõige üle mis fotograafiaga seotud.
lumi
Postitusi: 36
Liitunud: 08 Nov 2012 20:09

Re: Digizone.ee

Postitus Postitas lumi »

Hea et keegigi mõtleb.
Läku
Postitusi: 382
Liitunud: 25 Juun 2012 17:25

Re: Digizone.ee

Postitus Postitas Läku »

Nüüd tellin ma oma kauba amazonist. ehk kõige soodsam. http://www.amazon.com" onclick="window.open(this.href);return false;, http://www.amazon.de" onclick="window.open(this.href);return false; vai http://www.amazon.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false;
imefirma

Re: Digizone.ee

Postitus Postitas imefirma »

Ma kavatsesin sealt reedel seinakella tellida, ei jõudnud veel tellida kui kuller seinakellaga ukse taga.Megateenindus ! Vau ! Cool !
timmuke

Re: Digizone.ee

Postitus Postitas timmuke »

Tellisin http://www.digizone.ee" onclick="window.open(this.href);return false; veebipoest Eesti parima hinnaga GTA V (55€). Kirjas oli, et läheb 3-4 tööpäeva aega enne kui on lootust asi kätte saada. Suureks üllatuseks oli järgmisel päeval kaup kohal. Mega kiire ja super rahul. Tip top pood!
hr klõpsti
Postitusi: 6
Liitunud: 24 Nov 2013 12:32

Re: Digizone.ee

Postitus Postitas hr klõpsti »

Ise sai tellitud digizonest kaupa, jään väga rahule, kaup saabus ettenähtud ajaks ilusti ja pakend oli tipp-topp- ei ühtegi halba sõna. ;)
JacobE
Postitusi: 1
Liitunud: 03 Juun 2014 12:06

Re: Digizone.ee

Postitus Postitas JacobE »

Ühesõnaga, võib pidada igati korralikuks e-poeks, kust kaupa osta? Sest kaubavalik näib Digizone'il küll lai olevat ning ostukeskkond igati mugav.
villy
Postitusi: 72
Liitunud: 01 Veebr 2014 21:32

Re: Digizone.ee

Postitus Postitas villy »

ostsin lapsele turvatooli sealt hiljuti. Kõik sujus kenasti.
Whitesnake
Postitusi: 72
Liitunud: 08 Veebr 2013 16:36

Re: Digizone.ee

Postitus Postitas Whitesnake »

Minul on Digizonega head kogemused, kaubavalik on üks parimaid Eestis. Kui hind on sama või soodsam kui teistes kohtades siis ei ole kindlasti põhjust miks ei peaks neid soovitama.
dublex
Postitusi: 1
Liitunud: 25 Aug 2014 15:56

Re: Digizone.ee

Postitus Postitas dublex »

Olen tellinud paar korda ja kõik sujunud hästi. Esimesel korral tuli kaup varem kui lubatud, teisel korral läks üks päev vist üle. Seega igati korralik pood, kus hinnad hea ja kaubavalik normaalne. Arendusjuht Silvar Priman'iga kokkupuuteid pole olnud ja arvestades eelkõnelejate emotsioone, siis soovin, et ka ei tuleks :-) Muidu tip-top pood ja soovitan soojalt.
Vasta