Lai valik fotokoolitusi Tartus

Fotofoorum - koht arutlemaks kõige üle mis fotograafiaga seotud.
Vasta
Ingrid L
Postitusi: 7
Liitunud: 17 Veebr 2015 13:58

Lai valik fotokoolitusi Tartus

Postitus Postitas Ingrid L »

Lähem teave koolituste kohta http://www.rahvaylikool.ee/kursus/4/68/fotograafia

Buduaari fotosessiooni koolitus

Koolitusel räägitakse, kuidas juhendada modelli poseerimisel ning kuidas panna inimene ennast vabalt tundma. Professionaalse fotomeigil ja stilistika olulisus. Buduaari sessiooni pildistatakse päevavalguses ja stuudiovälguga. Osalemiseks on vajalikud algteadmised kaamerast ja fotograafiast.

Fototöötlus Lightroom programmil

Adobe Lightroom'i võib käsitleda eraldiseisva fototöötlus tarkvarana, mida peamiselt kasutatakse RAW-formaadis failide töötlemiseks. Sellega aga programmi kasutusala ei piirdu, sest lisaks on see ka pildipanga haldustarkvara, pildiprogrammide ettevalmistus- ja esitlustarkvara jne. Antud kursuse käigud õpime põhjalikult tundma Adobe Lightroom võimalusi ja mooduleid.

Lapse pildistamine

Praktiline kursus lapsevanematele ja teistele fotograafia huvilistele, kes soovivad last (ka beebit) paremini pildistama õppida. Õpitakse kuidas seadistada kaamerat vastavalt valgustingimustele (päevavalgus), leida õige pildistamise nurk ja kuidas teha lapsega edukalt koostööd.

Pulma ilupildid

Kursus sobib harrastusfotograafidele ja teistele, kes soovivad õppida tegema pruutpaarist ilupilte. Kursuse praktilises osas pildistatakse pulmalavastust ning töödeldakse tehtud fotosid. Juhendaja Maris Arulepp hinnati koos Raido Saarega 2013. a pulmad.ee kasutajate poolt Eesti parimaks pulmafotograafiks, 2014. a said nad 3.koha.

Tootefoto

Kursus on mõeldud nii algajatele kui ka juba mõningat kogemust omavatele fotograafia huvilistele. Kursus annab praktilised oskused toote fotografeerimiseks kodustes tingimustes ning kasutades võimalikult lihtsaid abivahendeid. Kursusel saate nippe, kuidas teha tootefotosid, mis tõmbavad tähelepanu ja suurendavad seeläbi müüki. Palume kaasa võtta 1-3 oma toodet, et neid kohapeal erinevate moodustega üles pildistada. Katsetame erinevaid taustasid, valgusteid, valguse peegeldajaid ja muid võtteid.
Tartu Rahvaülikool
tegevusluba 01.06.2011 nr 500
www.rahvaylikool.ee
7361541
Vasta