kit18-55mm AL/AL II/AL WR !?

Pentaxi tehnika foorum - mida osta, kuidas kasutada?
Vasta
inrec

kit18-55mm AL/AL II/AL WR !?

Postitus Postitas inrec »

... kunagi kui AL II välja tuli siis räägiti et see on kiirem kui AL ... kas AL WR on lihtsalt juurde saanud ilmastikukindluse või on miskit veel tal tuunitud??? :?
Taimo

Re: kit18-55mm AL/AL II/AL WR !?

Postitus Postitas Taimo »

Ootaksin samuti kogemusi uue WR kit toru kohta.
Endal K10 ees kõige esimne kit ja ei ole piltidel päris seda teravust mida näha tahaks. 18-55 II pidada ses suhtes parem olema.
Pidasin plaani soetada kunagi 17-70, võidaksin pisut ulatuses ja saaksin mootoriga toru. Sama raha eest saaks juba aga uue 18-55 WR ja 55-300, mis pidada ka hea toru olema.
Mart
Postitusi: 75
Liitunud: 27 Apr 2008 16:51

Re: kit18-55mm AL/AL II/AL WR !?

Postitus Postitas Mart »

http://www.fotokala.ee/baas.php?aktsioo ... pilt=27796#" onclick="window.open(this.href);return false;

See pilt on tehtud DA 18-55 objektiiviga. No ma ei tea... teravust ei ole? Muidugi on veidi teravust hiljem järeltöötluses lisatud, aga RAW-d pildistades on see ju normaalne.
inrec

Re: kit18-55mm AL/AL II/AL WR !?

Postitus Postitas inrec »

einoh muarust pole sellel pentaxi kitil küll miskit viga, ühelgi neist, lihtsalt ma mõtlesin et äkki ta on veits kiirem v miskit, a tundub et sama kõik mis eelkäijal, va sis se ilmakindel värk -> http://www.photopoint.ee/uud.php?uid=898" onclick="window.open(this.href);return false; ... ise küsin ise vastan :mrgreen:
ex-ex-enn

Re: kit18-55mm AL/AL II/AL WR !?

Postitus Postitas ex-ex-enn »

"äkki ta on veits kiirem v miskit"

nagu me kõik väga hästi teame, on mitte-SDM objektiivide AF kiirus kere mootori taga. odavam kere aeglane, parem kere kiirem.
Vasta