probleem Poweshot A610-ga

Canoni tehnika foorum - mida osta, kuidas kasutada?
Vasta
Kirsika

probleem Poweshot A610-ga

Postitus Postitas Kirsika »

Minu kaamera näitab mulle pidevalt, et mu akud on tühjad, ehk siis vilgutab punast akumärki, kuigi nad seda olla ei tohiks, samas näitas ta ka seda sama uute patakatega. Ehk siis, viga ei saa olla akudes. Kui panna kaamera fotode tegemisele, siis tsee lülitab ennast kohe välja või ütleb change the batteries. Klemmides viga arvatavasti ei ole, sest paistavad paigas olevat ja roostes ka mitte, lisaks puhastasin neid. Digika mälukaardile tegin formati ning digikas tegin seadetele ka restardi. Mitte midagi ei ole aidanud. Äkki oskate midagi soovitada?
Kasutaja avatar
silver
Postitusi: 502
Liitunud: 22 Okt 2008 15:18
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Re: probleem Poweshot A610-ga

Postitus Postitas silver »

Kui garantiiaeg siis viia Canon Overalli. Kui möödas see aeg siis viige ikkagi :) . Arvatavasti tal siis toiteahelas mingi kala sees mida niisama foorumiöpetuse teel üldjuhul parandada ei saa.
photopoint.ee - tööpäeviti kirjutan seal tooteandmeid
blog.photopoint.ee - õhtuti ja nädalavahetuseti toodan kvaliteetkirjandust!
digitest.ee - kui aega üle jääb, siis vaatame ka tooteid lähemalt üle!
ex-ex-enn

Re: probleem Poweshot A610-ga

Postitus Postitas ex-ex-enn »

kui klemmid on kustukummiga puhastatud siis on akud vanad ja patareid liiga odavad?

ma sain omal ajal canoni seebikaga gp alkaline patareisid kasutades ühe setiga 9 pilti teha. 4pakk ja 18 pilti, pole paha.
Kasutaja avatar
ViX
Postitusi: 81
Liitunud: 06 Juun 2008 12:45

Re: probleem Poweshot A610-ga

Postitus Postitas ViX »

Saada remonti, mul oli sama jama Olympusega. See on 100% toiteahela jama!
Kirsika

Re: probleem Poweshot A610-ga

Postitus Postitas Kirsika »

Asi vist oli ikkagi tarkvaraline, ehk siis pärast kõiki neid restarte ja tehase algseadmete taastamist, järgmine hommik kui akud sisse pannin hakkas digikas tööle, pärast kahte kuud :) Aga aitäh nõuannete eest.

Aga sellega seoses ei lõppe veel mu probleemid seoses digikatega. Nii, et kasutan võimalust ja küsin ka kohe nõu ühe teise asja suhtes. Nimelt ma suutsin oma sõbranna digika mälukaardi ära lõhkuda. Seda nimelt sedasi, et panin mälukaardi enda arvutisse. Tal on sony kaamera ja mälukaart kitsam kui Canoni oma, ehk siis tegelikult minu arvuti mälukaardi ava (ma ei tea kas võib seda nii nimetada) on laiem kui see tema kaart aga kaart läks sinna sisse ja arvuti isegi ütles alguses, et leidis uue ketta. Aga pilte arvutisse tõmmata ei saanud, ma ei tea vb sp, et mul pole sony tarkvara. Nii, võtsime kaardi välja ja digikasse pannes ütleb, digikas, et kaart error. Selle pika jutu lõpetuseks küsimus, et kuidas on võimalik, et mu arvuti lõhkus kaardi ära ning kas on veel kuidagi võimalik mingi nipiga kaardi peal olevaid pilte päästa?

Nb! Kas kustukummiga siis puhastatakse klemme?
ex-ex-enn

Re: probleem Poweshot A610-ga

Postitus Postitas ex-ex-enn »

kustukummiga saab väga hästi klemmid-kontaktid puhtaks.
Kirsika

Re: probleem Poweshot A610-ga

Postitus Postitas Kirsika »

Hea nipp, jätan meelde.
Vasta