Millist kaamerat osta

Fotofoorum - koht arutlemaks kõige üle mis fotograafiaga seotud.
Vasta
Küsija

Millist kaamerat osta

Postitus Postitas Küsija »

Tere!
Huvitun fotograafiast ja käin meeleldi loodust, inimesi või lihtsalt linna pildistamas. Huvi on olnud juba pikemat aega, kuid kahjuks ei ole olnud aega minna fotograafiakursustele.
Kuna olen seni pildistanud nö "seebikarpidega", aga sooviksin saada ka kvaliteetsemaid fotosid, siis on plaanis osta endale parem kaamera. Kahjuks aga ei ta ma väga palju fotoaparaatidest ja peegelkaameratest, olen küll internetist veidi lugenud, aga mu teadmised on siiski üsna puudlikud.
Millistele parameetritele tuleks tähelepanu pöörata kaamera ostmisel? Igaks juhuks mainin ka ära, et soovin siiski osta nö laiatarbekaubalist peegelkaamerat, mitte profikaamerat, sest minu puhul on fotograafiaga tegemist väikese huvi, vahel vaba aja ning lõõgastumise viisiga, mitte töö ega tõsise fänlusega.

Loodan, et keegi viitsib ja oskab aidata :)
Päikest ja ilusaid fotosid :)!
T.K. (not logged in)

Re: Millist kaamerat osta

Postitus Postitas T.K. (not logged in) »

Mine vaata paar teemat all pool on minu "Peegelkaamera valimine" teema, arvan, et meie kriteeriumid on suhteliselt samad niiet võibolla saad sealt abi ! :)
NV

Re: Millist kaamerat osta

Postitus Postitas NV »

raske soovitada, aga kõik algaja peegelkaamera kered teevad head pildid. Mine poodi ja proovi milline paremini kätte istub. Tätsam on hea objektiiv, mis maksab rohkem kui kere. Foorumites on arvamusi seinast seina ja ühest vastust pole olemas.
Kasutaja avatar
Leegimees
Postitusi: 94
Liitunud: 09 Mai 2009 12:11
Kontakt:

Re: Millist kaamerat osta

Postitus Postitas Leegimees »

Olen enne öelnud ja ütlen ka nüüd, vaata kuulutusi ja osta kasutatud kaamera koos elementaarsete objektiividega, saad poole odavamalt. Kui kogemused saabuvad ja peale fotoka kasutamise ka fotograafiat mõistma hakad, siis jõuad edasi mõelda ja eks siis ole ka uhkemaid kaameraid juba turul.
Riputa ilusamad pildid siia http://WWW.JPG.EE
Hanked ja kodulehed http://WWW.JOINCOM.EE
Vasta